Ridderfeest in 2 lj

De leerlingen van juf Irène leerden de voorbije weken alles over ridders. Er vonden allerlei leuke activiteiten hierrond plaats. Tijdens de knutselles maakten ze met allerhande materiaal zelfs hun eigen wapenschild en kasteel.

Als afsluiting van dit superleuke thema werd er ook een echt ridderfeest georganiseerd.

De ouders zorgden voor allerlei lekkers zoals warme kippenboutjes, worstjes, broodjes, spek, soep... Als nagerecht was er een ruime keuze aan vers fruit. De kinderen genoten in aangepaste ridderoutfit met volle teugen van deze tafel vol lekkernijen.

Klik hier voor leuke foto's.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square