December 2, 2019

November 29, 2019

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Vorming door Childfocus voor 5-6 lj

October 23, 2018

De leerlingen van het 5de en 6de lj speelden op vrijdag 19 oktober een detectivespel waarbij de kinderen, in kleine groepjes, levensechte vraagstukken moesten ontwarren en raadsels moesten oplossen. Deze gingen over de belangrijkste thema’s van Childfocus: de verdwijning van kinderen (met extra aandacht voor weglopers), seksuele uitbuiting en veilig internetten. Na de ontknoping volgde een nabespreking. Hier vind je enkele foto(s.

Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square