Open leercentrum in lagere school

Het leercentrum is ook dit schooljaar weer een succes. De leerlingen van het 1e tot en met het 6e leerjaar kunnen naar dit open-leercentrum gaan. De leerkrachten geven vaak dezelfde les maar op een ander tempo. De jongens en meisjes die hier werken, kunnen zelfstandig aan de slag met de leerstof. Hier vind je enkele foto's.

Zeppelinklas voor onze kleuters

De Zeppelinklas is een klas die speciaal is ingericht voor de kleuters van onze school. Samen met Zepp en Linn beleven de kleuters heel wat avonturen. De kinderen worden muzisch geprikkeld en kunnen zich hier helemaal uitleven. Klik hier voor foto's.

EHBO-dag 4-6 lj

Samen met de studenten van HBO Verpleegkunde Genk organiseerden we op donderdag 7 november een heuse EHBO-dag. Onze leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerden op deze namiddag over handhygiëne, wondzorg, brandwonden, verslikken, flauwvallen, bloedneus… en zelfs reanimatietechnieken. En zich verkleden stond ook even op het programma… Klik hier voor foto's.

Herfstwandeling lagere school

Ook de leerlingen van de lagere school trokken op vrijdag 25 oktober naar het Joekelbos om te spelen en te ravotten… Hier vind je de foto's.

Herfstwandeling kleuterschool

Onze kleuters gingen op maandag 21 oktober op herfstwandeling in het Joekelbos. De kinderen gingen op ontdekkingstocht door het vernieuwde speelbos. Ze waren onder de indruk van al het moois dat ze tegenkwamen. Klik hier voor leuke foto's.

Sfeerbeelden september-oktober 2K

De eerste 2 maanden van het nieuwe schooljaar zijn alweer voorbij en ook in het klasje van juf Marianne zaten de kleuters niet stil. De jarigen werden uitgebreid gevierd. Er werd gewerkt en gesmuld rond het thema 'fruit en groenten'. Tijdens de verkeersweek kwam de politie op bezoek en we trokken op herfstwandeling naar het Joekelbos. Kijk hier maar eens naar de foto's.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief