Pennenzakkenrock 4-5-6 lj

Op donderdag 27 juni trokken de leerlingen van het 4-5-6 lj naar het Zilvermeer in Mol voor een super geslaagde editie van Pennenzakkenrock. Hier vind je enkele foto's.

Proclamatie 6 lj

Onze zesdeklassers ontvingen hun diploma op woensdag 26 juni tijdens een plechtige viering in onze parochiekerk... Klik hier voor de foto's.

Doorschuif kleuters - eerste lj

Op maandag 24 juni werden de oudste kleuters feestelijk onthaald aan de poort van de lagere school en mochten ze kennismaken met juf Greetje in het eerste leerjaar. Ook de andere leerlingen schoven een klasje hoger... Hier vind je enkele foto's!

Zeeklassen 6 lj

Op woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 juni trokken onze zesdeklassers richting de zee voor een onvergetelijke driedaagse. Ze bezochten er o.a. het Gravensteen in Gent, Brugge, domein Raversijde in Oostende, pretpark Plopsaland in De Panne... Klik hier voor de fofo's.

Sfeerbeelden mei 2K

In mei werd er heel wat geknutseld in de klas van juf Marianne, flink geoefend voor het schoolfeest en verjaardagen gevierd. Klik hier voor de foto's!

Ijsparadijs 2K-3K

Op woensdag 15 mei konden onze oudere kleuters hun beste beentje voorzetten op de schaatsbaan... Klik hier voor enkele foto's.

Sfeerbeelden april 2K

In april vierden de kleuters van juf Marianne enkele jarigen, leefden zich uit in de gemeentelijke sporthal tijdens de sportdag en leerden heel wat over het verkeer tijdens de jaarlijkse verkeersweek. Klik hier voor leuke foto's!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief