Carnavalsviering

Op vrijdag 1 maart vierden we carnaval op school met een optocht door de wijk. Ook de prinsenwagen van 'De Bollekes' was dit jaar van de partij. De hele dag waren er klasdoorbrekende activiteiten voor zowel de kleuters als de leerlingen van de lagere school én mocht iedereen weer smullen van heerlijke smoutbollen. Klik hier voor foto's!

Sfeerbeelden februari 2K

In februari speelden en werkten de kleuters van juf Marianne rond de thema's 'verliefd zijn/trouwen' en 'carnaval'. Ook vierden ze de verjaardag van Elina... Klik hier voor de foto's!

Lego Education 4 lj

Ook de leerlingen van het vierde amuseerden zich tijdens hun Lego Education. Klik hier voor foto's.

Ridderfeest in 2 lj

De leerlingen van juf Irène leerden de voorbije weken alles over ridders. Er vonden allerlei leuke activiteiten hierrond plaats. Tijdens de knutselles maakten ze met allerhande materiaal zelfs hun eigen wapenschild en kasteel. Als afsluiting van dit superleuke thema werd er ook een echt ridderfeest georganiseerd. De ouders zorgden voor allerlei lekkers zoals warme kippenboutjes, worstjes, broodjes, spek, soep... Als nagerecht was er een ruime keuze aan vers fruit. De kinderen genoten in aangepaste ridderoutfit met volle teugen van deze tafel vol lekkernijen. Klik hier voor leuke foto's.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief