Sinterklaas op school

Op donderdag 29 november brachten de Sint en zijn pieten een bezoek aan onze school. Ze werden er door alle kinderen verwelkomd op de speelplaats. Daarna genoten ze enorm van de dansjes en liedjes die de kinderen voor hen brachten in de turnzaal. Bij de oudste klassen gingen de Sint en zijn pieten op klasbezoek... Klik hier voor de foto's.

Sfeerbeelden november 2K

De kleuters van juf Marianne beleefden leuke momenten in het klasje. Zo maakten ze lekkere pompoensoep, knutselden mooie egeltjes, kregen EHBO door de studenten Verpleegkunde... Klik hier voor de foto's...

Bezoek Provinciehuis 4 lj

Op dinsdag 13 november maakten de leerlingen van het vierde leerjaar een uitstap naar het Provinciehuis in Hasselt. Ze kropen in de huid van de gouverneur, de provinciegriffier, de provincieraadsleden… Via interactieve spelen ontdekten ze enkele thema’s waar het provinciebestuur mee bezig is. Ook speelden ze in de provincieraadzaal een echte stemming na: ze openden zelf de zitting met de hamer, deden voorstellen, stemden en organiseerden zelf de telling. Klik hier voor enkele foto's.

EHBO-dag op vrijdag 9 november

Samen met de studenten van HBO Verpleegkunde Genk organiseerden we een heuse EHBO-dag. Onze leerlingen leerden op deze dag over handhygiëne, wondzorg, brandwonden, verslikken, flauwvallen, bloedneus… en zelfs reanimatietechnieken. Een boeiende en leerrijke dag! Leuke foto's vind je hier!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief