Vorming door Childfocus voor 5-6 lj

De leerlingen van het 5de en 6de lj speelden op vrijdag 19 oktober een detectivespel waarbij de kinderen, in kleine groepjes, levensechte vraagstukken moesten ontwarren en raadsels moesten oplossen. Deze gingen over de belangrijkste thema’s van Childfocus: de verdwijning van kinderen (met extra aandacht voor weglopers), seksuele uitbuiting en veilig internetten. Na de ontknoping volgde een nabespreking. Hier vind je enkele foto(s.

Halloweentocht

De Halloweentocht op zaterdag 20 oktober was zeer geslaagd met zo een 475 deelnemers, (griezelig) verkleedde kinderen, mooi versierde huizen en heel veel gezelligheid! En hier vind je leuke foto's!

Herfstwandeling lagere school

De leerlingen van de lagere school trokken naar de Kijktorenberg waar ze zich naar hartenlust konden uitleven op het zand en in de bomen... Foto's vind je hier!

Herfstwandeling kleuters

Met dat mooie nazomertje trokken onze kleuters naar het bos voor een leuke herfstwandeling en spelnamiddag... Hier vind je enkele foto's.

Dag van de sportclub 19 september

Ook in onze school zitten heel wat sportieve leerlingen. Tijdens de "dag van de sportclub" op woensdag 19 september kwamen ze dan ook graag in sportieve outfit naar school! Hier vind je de foto's.

Sfeerbeelden oktober 2K

Ook in oktober hebben we het best naar onze zin in ons klasje. Klik maar hier voor de foto's.

Verkeersdag 27 september

Na de start van de verkeersweek op vrijdag 21 september, werd er op donderdag 27 september flink geoefend op voetgangers- en fietsvaardigheden, zowel op de speelplaats als in de wijk. Klik hier voor de foto's.

Meters en peters

Ook dit schooljaar zorgen de leerlingen van het zesde weer goed voor de leerlingen van het eerste. De "meters en peters" staan steeds voor hen klaar en helpen hen o.a. bij het aankleden na het zwemmen... Hier vind je enkele leuke foto's.

Sfeerbeelden september 2K

We hebben in ons klasje al heel wat leuke dingen gedaan de voorbije maand. Klik hier voor de foto's.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief